NederlandWerktDoor.TV

Samen Werken aan de Toekomst

Brenno de Winter over de App CoronaMelder

Brenno de Winter is als expert op het vlak van informatiebeveliging en privacy nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe App CoronaMelder. Minister Hugo de Jonge en Ron Roozendaal, Directeur Informatiebeleid bij het Ministerie van VWS begeleiden een Task Force van ruim 50 experts die aan de App CoronaMelder werken. Transparantie is daarbij het sleutelwoord. In de uitzending hieronder geeft Brenno de Winter tekst en uitleg.

Dit bericht delen? Gebruik: CoronaApp.WerktDoor.nl

Richard Lamb over de CoronaApp

TrendStrateeg Richard Lamb besprak op NPO Radio 5 in het programma DeMAX van Omroep MAX de  nieuwe CoronaApp: “Ik verwacht dat minister Hugo de Jonge woensdag (17 juni) iets bekend maakt over de CoronaApp…”.

Beluister hieronder het hele gesprek met Richard Lamb; Manuela Kemp en  Henkjan Smits. Vanwege de transparantie zijn de technische details van de CoronaApp nu al in te zien op oa Figma en GitHub. Zie ook het gesprek met Brenno de Winter.

Dit bericht delen? Gebruik: CoronaApp.WerktDoor.nl

Lieke & Richard Lamb

Nederland Werkt Door is een initiatief van het Future Expertise Center.

Om de continuïteit en de synergie over de verschillende sectoren heen te garanderen, is het platform ‘Nederland Werkt Door’ gebaseerd op partners-organisaties die elkaar (en hun achterban) kunnen versterken. Wilt u ook met uw organisatie aansluiten als partner bij ‘Nederland Werkt Door’?

Contact

070 511 44 44

NLWD@TrendWatcher.com