NederlandWerktDoor.TV

Samen Werken aan de Toekomst

Kennis delen en duurzaam doen

Op dinsdag 6 oktober vond vanuit Theater De Bussel een inspirerende uitzending plaats van het Duurzaam Ondernemersevent van Gemeente Oosterhout.

Tijdens de uitzending kwamen SDG-projecten en initiatieven van Gemeente Oosterhout aan bod, met aandacht voor de uitreiking van de Groene Pluim en het platform SDG Lokaal. Lokale verbinding vormt de sleutel voor samenwerking. Centraal staan kennis delen en duurzaam doen!

Je kunt deze uitzending bekijken via Oosterhout.WerktDoor.nl en NederlandWerktDoor.TV

Aad Jörgens & Piet Ackermans over SDG Lokaal

2020.08.26 Live vanuit Seats2meet Den Bosch CS

Over SDG Lokaal

Het online platform SDG Lokaal helpt gemeenten de verbinding te maken met bedrijven en non-profitorganisaties om de duurzame doelen te realiseren. Aad Jörgens (SDG Meetings) en Piet Ackermans (Gemeente Oosterhout) blikken in het programma “Nederland werkt door” van Lieke en Richard Lamb vooruit naar de lancering van het eerste platform van SDG Lokaal op 6 oktober 2020 tijdens de Week van de Duurzaamheid in Oosterhout. 

Bekijk de video om alles te weten te komen over dit lokale initiatief! Wie weet is het ook iets voor jouw gemeente.

Maak jezelf zichtbaar!

Schuif aan als Tafelgast in een uitzending bij Lieke & Richard Lamb. Het is ook mogelijk om een eigen thema-uitzending aan te vragen.

Bel of Email om een overzicht met de TV-pakketten en Pricing te ontvangen: 070 511 44 44.

Lieke & Richard Lamb

Nederland Werkt Door is een initiatief van het Future Expertise Center.

Om de continuïteit en de synergie over de verschillende sectoren heen te garanderen, is het platform ‘Nederland Werkt Door’ gebaseerd op partners-organisaties die elkaar (en hun achterban) kunnen versterken. Wilt u ook met uw organisatie aansluiten als partner bij ‘Nederland Werkt Door’?

Contact

070 511 44 44

NLWD@TrendWatcher.com